piektdiena, 2013. gada 3. maijs

Adrese

KLUSUMS. Vai tas nozīmē, ka nav skaņas un vārdu, ka nav jautājuma un atbildes? Nē, tas ne tuvu nav tā. Klusumā skan citādi – cilvēka ausij neierastāk, tāpēc varētu likties - esmu atrauts no Dieva. Nav pasaulē tāda cilvēka, kurš jelkad būtu bijis (vai ir tagad) atrauts vai kā citādi ārpus Dieva esošs. Pretējā gadījumā cilvēks NEVAR PIEDZIMT VISPĀR. 
 
Saukt (sarunāties) ar Dievu var JEBKURŠ CILVĒKS, te nekrīt svarā Jēzus vai kāda cita APGAISMOTĀ vārds pats par sevi. Jēzus ir tikai un vienīgi vārds cilvēka valodā. Ar to parasti cilvēki cenšas aprakstīt savu stāvokli ŠAJĀ PASAULĒ – līdzīgi kā rakstot vēstules uz konverta tiek uzrakstīta adrese – es dzīvoju tur un tur, tādā pilsētā, tādā ielā ir mana māja. MANA. 
 
MŪSU VISU KOPĪGĀS MĀJAS ADRESE neaprobežojas ar vienu vienīgu nosaukumu. TĀ IR VISS VISĀ.
 
Cerība pazust nevar – tā ir trīsvienībā ar ticību un mīlestību. UN PALIEK TĀ PĒDĒJĀ – MĪLESTĪBA. MĪLĒT UN DOT – vai var būt kas vienkāršāks un DABISKĀKS? Jo cilvēks ir radīts pēc Dieva vaiga un līdzības – identisks savā MĪLESTĪBĀ. SKAISTS UN DIEVIŠĶS VISĀ SAVĀ BŪTĪBĀ. 
…………………………

DEBESIS IR JAU ŠEIT UZ ZEMES, ne mistiski kur tālu prom no cilvēka.

…………………………..

REDZĒT VAIGĀ – tas nozīmē savā sirdī SAREDZĒT to paradīzi vai elli ko paši esam radījuši – šeit uz Zemes. Tam nav nekāda sakara ar cilvēka fizisko nāvi.

28. marts 2008.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru